5x het beste guppyvoer van 2024

Guppy's zijn een van de meest populaire vissoorten die mensen houden in hun aquariums. Deze kleurrijke en levendige vissen zijn eenvoudig te verzorgen en vereisen weinig ruimte. Een van de belangrijkste aspecten van het verzorgen van guppy's is het geven van het juiste voedsel. In dit artikel bespreken we alles wat u moet weten over guppyvoer om uw guppy's gezond en gelukkig te houden.

Wat is het beste guppyvoer?

Onze favoriet

Volledig diervoeder voor alle soorten guppen. Voedingsadvies: Meerdere keren per dag.

 • Voedingswaarde
 • Smaak
 • Samenstelling

2e beste keuze

Hoofdvoeder voor guppy's en andere levendbarende tandkarpers. 

 • Voedingswaarde
 • Smaak
 • Samenstelling

3e beste keuze

Een dagelijks voer voor guppy's en andere levendbarende vissen.

 • Voedingswaarde
 • Smaak
 • Samenstelling

Op deze pagina:

Waar houden wij rekening mee?

Bij Vissenwereld.nl is het selecteren van de beste artikelen van groot belang. Wij letten op de functionaliteit, prijs-kwaliteitverhouding en feedback van onze klanten bij het selecteren van onze artikelen. Zo zorgen wij ervoor dat onze klanten altijd producten van hoge kwaliteit krijgen die aansluiten bij hun behoeften en voorkeuren.

Wij begrijpen dat onze klanten op zoek zijn naar producten van goede kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Daarom zorgen wij ervoor dat onze producten van hoge kwaliteit zijn en betaalbaar blijven. Ook luisteren wij naar de feedback van onze klanten en houden wij rekening met hun ervaringen bij het selecteren van onze artikelen. Dit stelt ons in staat om onze klanten de beste producten aan te bieden die passen bij hun wensen.

Daarnaast controleren wij de beschikbaarheid en verschillende kleurstellingen van onze producten met regelmaat. Om zeker te zijn van de actuele status adviseren wij altijd om vooraf eerst op "prijs controleren" te drukken om teleurstellingen te voorkomen.

Het beste guppyvoer

Het beste guppy voer - Darwin Guppy Voeding - Vissenvoer 

Darwin Guppy Voeding - Vissenvoer  is wat ons betreft het beste guppyvoer want deze verpakking bevat 3 potjes van het compleet droogvoer, speciaal ontworpen voor alle soorten guppen. Onze voeding bevordert de vitaliteit van uw guppen en moet meerdere keren per dag in kleine porties worden gegeven. Onze hoogwaardige ingrediënten zorgen voor een uitgebalanceerd dieet voor uw geliefde vissen.

#1
Darwin Guppy Voeding - Vissenvoer - 3 x 100 ml

Ons compleet droogvoer is speciaal samengesteld voor alle soorten guppen en bevordert hun vitaliteit. Meerdere keren per dag in kleine porties voeren zorgt voor een uitgebalanceerd dieet en houdt uw guppen gezond. Onze hoogwaardige ingrediënten zorgen voor een volledig diervoeder dat uw guppen nodig hebben om te gedijen.

 • Onze mix bevat essentiële eiwitten, koolhydraten, vetten, vitamines en mineralen die uw guppen nodig hebben om te gedijen.
 • Ons droogvoer is gemakkelijk te bewaren en te voeren en zorgt voor een schone en opgeruimde omgeving voor uw aquarium.
 • Voedingswaarde
 • Smaak
 • Samenstelling
Beste prijs op BOL.com

#2
Tetra Guppy Vlokken - Visvoer - 250 ml

Ons hoofdvoeder is speciaal ontworpen voor guppy's en andere levendbarende tandkarpers. Het voer brengt hun natuurlijke kleurenpracht tot volle ontplooiing en bevordert hun vitaliteit. Onze mix bevat natuurlijke kleurversterkers, geconcentreerd in de ingrediënten zoals garnalen en spirulina-algen, die uw vissen nodig hebben voor een gezond en uitgebalanceerd dieet.

 • Ons hoofdvoeding is rijk aan antioxidanten en ondersteunt het immuunsysteem van uw vissen.
 • Het voer is gemakkelijk verteerbaar en helpt bij het voorkomen van spijsverteringsproblemen bij uw guppy's en andere levendbarende tandkarpers.
 • Onze mix is vrij van schadelijke conserveringsmiddelen en kunstmatige kleurstoffen, wat zorgt voor een gezond en natuurlijk dieet voor uw vissen.
 • Voedingswaarde
 • Smaak
 • Samenstelling
Beste prijs op BOL.com

#3
Hikari Guppy Food 22 g

Dit dagelijks voer is speciaal ontworpen voor guppy's en andere levendbarende vissen en zorgt voor een natuurlijke schoonheid. Het voer is rijk aan linolzuur, wat zorgt voor bewezen groei en de juiste vorm en bevordert tegelijkertijd de natuurlijke voorplanting van uw vissen. Onze mix bevat ook jodium op basis van algen, wat helpt om de conditie en kracht van uw vissen te bevorderen, en chitosan, een natuurlijk ingrediënt dat het immuunsysteem ondersteunt. Bovendien zijn onze korrels klein en gemakkelijk te eten voor uw vissen.

 • Onze mix bevat alleen natuurlijke ingrediënten en is vrij van schadelijke conserveringsmiddelen en kunstmatige kleurstoffen, wat zorgt voor een gezond en uitgebalanceerd dieet voor uw vissen.
 • Het voer is gemakkelijk te bewaren en te voeren, en zorgt voor een schone en opgeruimde omgeving voor uw aquarium.
 • Voedingswaarde
 • Smaak
 • Samenstelling
Beste prijs op BOL.com

#4
Sera Guppy gran 250 ml langzaam zinkend plantaardig voer

Ons sera Guppy Gran plantenvoeder is zorgvuldig vervaardigd om te zorgen voor een gezonde spijsvertering en vitaliteit bij herbivore vissen in de middelste waterzone. Onze mix bevat speciaal geselecteerde ingrediënten zoals spirulina-algen die voldoen aan de voedingsbehoeften van guppy's en andere actieve vissen. Ons langzaam zinkende softgranulaat is licht verteerbaar en energierijk en behoudt zijn vorm zonder afbreuk te doen aan de waterkwaliteit. Hierdoor is het een uitstekende keuze voor uw aquarium.

 • Onze mix bevat een hoog gehalte aan plantaardige eiwitten en essentiële vetzuren die belangrijk zijn voor de gezondheid en het welzijn van uw vissen.
 • Het voer is gemakkelijk te verteren en helpt bij het voorkomen van spijsverteringsproblemen bij uw vissen.
 • Ons plantenvoeder is vrij van schadelijke conserveringsmiddelen en kunstmatige kleurstoffen, wat zorgt voor een gezond en natuurlijk dieet voor uw vissen.
 • Het zachte fijngranulaat is gemakkelijk op te eten voor herbivore vissen en vermindert de hoeveelheid ongebruikt voer dat in uw aquarium achterblijft, waardoor het water schoner blijft.
 • Voedingswaarde
 • Smaak
 • Samenstelling
Beste prijs op BOL.com

#5
Tetra Guppy colour 100ML

Deze compleet voeder is speciaal ontworpen voor alle soorten guppen en bevat een hoog gehalte aan natuurlijke kleurstimuli om de kleurintensiteit van uw vissen te verbeteren. Onze mix bevat speciaal ontwikkelde minivlokken voor een betere opname door guppen en andere levendbarenden. Bovendien bevat ons voer een hoog gehalte aan plantaardige bestanddelen en toegevoegde mineralen om de opname en groei van uw vissen te verbeteren. Het is de perfecte keuze voor een uitgebalanceerd dieet voor uw geliefde guppen.

 • Onze mix is samengesteld uit hoogwaardige ingrediënten en is vrij van kunstmatige kleurstoffen en conserveermiddelen, wat zorgt voor een gezond en natuurlijk dieet voor uw vissen.
 • Het voer is gemakkelijk te bewaren en te voeren en zorgt voor een schone en opgeruimde omgeving voor uw aquarium.
 • Voedingswaarde
 • Smaak
 • Samenstelling
Beste prijs op BOL.com

Wat is guppyvoer?

Guppyvoer is speciaal ontworpen visvoer dat bedoeld is om aan de voedingsbehoeften van guppy's te voldoen. Guppy's zijn omnivoren en hun dieet moet daarom een ??combinatie van eiwitten, koolhydraten, vetten, vitamines en mineralen bevatten om gezond te blijven. Er zijn verschillende soorten guppyvoer beschikbaar, waaronder droogvoer, diepvriesvoer en levend voer.

Droogvoer is het meest voorkomende type guppyvoer en is gemakkelijk te bewaren en te voeren. Het is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder vlokken, korrels en pellets. Diepvriesvoer is een ander type guppyvoer dat een meer natuurlijk dieet biedt en verkrijgbaar is in verschillende soorten zoals muggenlarven en daphnia. Levend voer, zoals Artemia en watervlooien, kan ook aan guppy's worden gegeven, maar moet met de nodige voorzichtigheid worden gevoerd om ziekte en parasieten te voorkomen.

Waarom guppyvoer kopen?

Guppyvoer kopen is van vitaal belang om ervoor te zorgen dat uw guppy's gezond blijven en een lang leven hebben. Een uitgebalanceerd dieet is cruciaal voor de gezondheid van uw guppy's. Verkeerd voedsel kan leiden tot gezondheidsproblemen en zelfs de dood van uw guppy's. Het kopen van guppyvoer is daarom een ??essentiële stap om ervoor te zorgen dat uw guppy's alle voedingsstoffen binnenkrijgen die ze nodig hebben.

Guppyvoer kopen? Houd hier rekening mee.

Bij het kopen van guppyvoer zijn er verschillende factoren waarmee u rekening moet houden. Hieronder vindt u enkele belangrijke overwegingen.

Het juiste voer

Kies voer dat speciaal is ontworpen voor guppy's. Guppy's hebben specifieke voedingsbehoeften en het kiezen van voer dat aan deze behoeften voldoet, is van vitaal belang voor hun gezondheid.

Het formaat

Houd rekening met de grootte van het voer. Het voer moet passen bij de grootte van de mond van uw guppy's. Voor volwassen guppy's kunt u het beste korrels of pellets gebruiken, terwijl vlokkenvoer geschikt is voor jongere guppy's.

Overweeg de voedingsbehoeften van uw guppy's. De voedingsbehoeften van uw guppy's zijn afhankelijk van hun leeftijd, grootte en het stadium van hun leven. Jonge guppy's hebben bijvoorbeeld meer eiwitten nodig dan volwassen guppy's.

Kies voer van hoge kwaliteit

Kwalitatief hoogwaardig voer bevat de juiste voedingsstoffen en helpt uw guppy's gezond te blijven. Goedkoop voer kan leiden tot gezondheidsproblemen en ziekten.

Controleer de ingrediënten

Het voer mag geen schadelijke ingrediënten bevatten die uw guppy's kunnen schaden. Controleer de ingrediëntenlijst zorgvuldig voordat u guppyvoer koopt.

Veelgestelde vragen

Wat is het beste guppyvoer?

Het beste guppyvoer is voer dat speciaal is ontworpen voor guppy's en voldoet aan hun voedingsbehoeften. Hoogwaardige guppyvoermerken zijn onder meer Hikari, Tetra, en Fluval. Het is belangrijk om te kiezen voor een merk dat hoogwaardige ingrediënten gebruikt en geen schadelijke conserveringsmiddelen of kleurstoffen bevat.

Hoe vaak moet ik mijn guppy's voeren?

Guppy's moeten twee tot drie keer per dag worden gevoerd. Geef uw guppy's niet te veel voer, want overvoeding kan leiden tot gezondheidsproblemen. Het is beter om kleine porties voer te geven dan één grote portie.

Moet ik nog ander voedsel aan mijn guppy's geven?

Het is een goed idee om af en toe af te wisselen tussen verschillende soorten guppyvoer om uw guppy's gevarieerde voeding te geven. Naast droogvoer kunt u diepvriesvoer of levend voer aanbieden. Dit kan helpen om het dieet van uw guppy's af te wisselen en hun interesse in voedsel te stimuleren.

Is levend voer beter dan droog voer?

Levend voer biedt meer natuurlijke voeding en kan een goede afwisseling zijn in het dieet van uw guppy's. Het kan echter ook risico's met zich meebrengen, zoals ziektes en parasieten. Droogvoer is gemakkelijker te bewaren en te voeren, en biedt een uitgebalanceerd dieet voor uw guppy's.

Hoe lang gaat een zak guppyvoer mee?

De duur van een zak guppyvoer hangt af van de grootte van de zak en hoe vaak u uw guppy's voert. Het is belangrijk om de houdbaarheidsdatum te controleren en de voedingswaarde van het voer te behouden door het op te slaan op een koele en droge plaats. Over het algemeen gaat een zak guppyvoer enkele maanden mee, afhankelijk van hoe vaak u het gebruikt.

Onze favoriet

Ons compleet droogvoer is speciaal samengesteld voor alle soorten guppen en bevordert hun vitaliteit. Meerdere keren per dag in kleine porties voeren zorgt voor een uitgebalanceerd dieet en houdt uw guppen gezond. Onze hoogwaardige ingrediënten zorgen voor een volledig diervoeder dat uw guppen nodig hebben om te gedijen.

 • Onze mix bevat essentiële eiwitten, koolhydraten, vetten, vitamines en mineralen die uw guppen nodig hebben om te gedijen.
 • Ons droogvoer is gemakkelijk te bewaren en te voeren en zorgt voor een schone en opgeruimde omgeving voor uw aquarium.

Beste prijs op BOL.com