5x de mooiste 40 liter aquariums van 2023

Ben je op zoek naar een nieuw aquarium voor jouw huis, maar wil je niet te veel ruimte in beslag nemen? Dan is een 40 liter aquarium misschien wel de perfecte optie voor jou! Dit formaat aquarium biedt voldoende ruimte voor een aantal kleine vissen en planten, terwijl het nog steeds compact genoeg is om in kleine ruimtes te passen. Er zijn echter zoveel verschillende 40 liter aquariums op de markt dat het moeilijk kan zijn om te weten welke het beste bij jou past. In dit artikel bespreken we de 5 beste 40 liter aquariums, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken bij het kopen van jouw nieuwe aquarium. We bekijken verschillende kenmerken van elk aquarium, zoals de afmetingen, het type filter en de algehele kwaliteit van het product, om jou te helpen bij het vinden van het perfecte aquarium voor jouw huis en jouw vis- en plantenbewoners.

Wat zijn de beste 40 liter aquariums?

Onze favoriet

De SuperFish Home 45 is een 40 liter aquarium dat speciaal is ontworpen om de schoonheid van de onderwaterwereld naar huis te brengen.

 • Waterfiltratie
 • Geschiktheid
 • Beschikbaarheid

2e beste keuze

Het Glazen Aquarium Aquarium Gelijmd Zwart is een stijlvolle en moderne 40 liter aquarium dat gemaakt is van hoogwaardig glas.

 • Waterfiltratie
 • Geschiktheid
 • Beschikbaarheid

3e beste keuze

De Aquarium Kit Pacific Black 37,5L is een complete set die speciaal is samengesteld voor tropische vissen.

 • Waterfiltratie
 • Geschiktheid
 • Beschikbaarheid

Op deze pagina:

Waar houden wij rekening mee?

Bij Vissenwereld.nl is het selecteren van de beste artikelen van groot belang. Wij letten op de functionaliteit, prijs-kwaliteitverhouding en feedback van onze klanten bij het selecteren van onze artikelen. Zo zorgen wij ervoor dat onze klanten altijd producten van hoge kwaliteit krijgen die aansluiten bij hun behoeften en voorkeuren.
Wij begrijpen dat onze klanten op zoek zijn naar producten van goede kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Daarom zorgen wij ervoor dat onze producten van hoge kwaliteit zijn en betaalbaar blijven. Ook luisteren wij naar de feedback van onze klanten en houden wij rekening met hun ervaringen bij het selecteren van onze artikelen. Dit stelt ons in staat om onze klanten de beste producten aan te bieden die passen bij hun wensen.
Daarnaast controleren wij de beschikbaarheid en verschillende kleurstellingen van onze producten met regelmaat. Om zeker te zijn van de actuele status adviseren wij altijd om vooraf eerst op "prijs controleren" te drukken om teleurstellingen te voorkomen.

De beste 40 liter aquarium 

Beste 40 liter aquarium - SuperFish aquarium Home 45 Zwart

De SuperFish aquarium Home 45 Zwart komt als beste uit de test. De SuperFish Home 45 is een 40 liter aquarium dat speciaal is ontworpen om de schoonheid van de onderwaterwereld naar jouw huis te brengen. Het is gemaakt van hoogwaardig glas en heeft een moderne uitstraling met zijn zwarte kleur en strakke lijnen.

#1
SuperFish aquarium Home 45 Zwart

De SuperFish Home 45 is een 40 liter aquarium dat speciaal is ontworpen om de schoonheid van de onderwaterwereld naar jouw huis te brengen. Het is gemaakt van hoogwaardig glas en heeft een moderne uitstraling met zijn zwarte kleur en strakke lijnen. Dit aquarium is perfect voor beginnende aquarianen en biedt voldoende ruimte voor kleine vissen en planten.

Enkele van de kenmerken van de SuperFish Home 45 zijn onder andere:

- Afmetingen: 45 x 27,5 x 28,5 cm (L x B x H)
- Inclusief filter, pomp en LED-verlichting
- Capaciteit: 40 liter
- Gemaakt van hoogwaardig glas voor maximale helderheid
- Verkrijgbaar in zwart en wit
- Modern en strak design

Of je nu een beginner bent of een ervaren aquariaan, de SuperFish Home 45 biedt alles wat je nodig hebt om een ??prachtig 40 liter aquarium op te zetten. Met de inbegrepen filter, pomp en LED-verlichting hoef je geen extra apparatuur aan te schaffen en kun je direct beginnen met het opzetten van jouw nieuwe aquarium. Dankzij het hoogwaardige glas en het moderne design is dit aquarium ook een stijlvolle toevoeging aan jouw interieur.

 • Waterfiltratie
 • Geschiktheid
 • Beschikbaarheid
Klik voor de beste prijs

#2
Glazen Aquarium - Aquarium - Gelijmd - Zwart - 50x30x30cm

Het Glazen Aquarium Aquarium Gelijmd Zwart is een stijlvolle en moderne 40 liter aquarium dat gemaakt is van hoogwaardig glas. Het heeft een strak design met zwarte siliconenkit, wat zorgt voor een elegante en minimalistische uitstraling. Dit aquarium is ideaal voor beginnende en ervaren aquarianen die op zoek zijn naar een compact en aantrekkelijk aquarium voor hun huis.

Enkele kenmerken van het Glazen Aquarium Aquarium Gelijmd Zwart zijn:

- Afmetingen: 50 x 30 x 30 cm (L x B x H)
- Gemaakt van hoogwaardig glas voor maximale helderheid
- Inclusief zwarte siliconenkit voor een moderne uitstraling
- Geschikt voor kleine vissen en planten
- Compact formaat past gemakkelijk in kleine ruimtes

Met het Glazen Aquarium Aquarium Gelijmd Zwart haal je een prachtig stukje natuur in huis. Dankzij het hoogwaardige glas en de zwarte siliconenkit heeft dit aquarium een moderne en elegante uitstraling die past bij vrijwel elk interieur. Het aquarium is compact genoeg om in kleine ruimtes te passen, maar biedt toch voldoende ruimte voor kleine vissen en planten.

Een extra kenmerk van dit aquarium is de stevige constructie, waardoor het aquarium op een veilige manier kan worden gebruikt. Hierdoor is het ook geschikt voor mensen met kinderen en huisdieren.

 • Waterfiltratie
 • Geschiktheid
 • Beschikbaarheid
Klik voor de beste prijs

#3
Aquarium kit + biofilter Pacific Zwart 37,5L 50x25x30cm

De Aquarium Kit Pacific Black 37,5L is een complete set die speciaal is samengesteld voor tropische vissen. Het is zeer eenvoudig te installeren, waardoor het perfect is voor zowel de beginnende als ervaren aquariumliefhebbers. De kit wordt geleverd met een Biofilter, wat zorgt voor een optimale waterkwaliteit voor jouw vissen en planten.

Enkele kenmerken van de Aquarium Kit Pacific Black 37,5L zijn:

- Inclusief Biofilter voor een optimale waterkwaliteit
- Eenvoudig te installeren
- Geschikt voor tropische vissen
- Complete set voor een goede start van het aquarium avontuur

Met de Aquarium Kit Pacific Black 37,5L heb je alles wat je nodig hebt om te starten met jouw tropisch aquarium. Het Biofilter zorgt voor een goede en gezonde omgeving voor jouw vissen en planten. De eenvoudige installatie maakt het opzetten van het aquarium snel en gemakkelijk. Deze complete set is de perfecte manier om jouw aquariumavontuur te beginnen.

 • Waterfiltratie
 • Geschiktheid
 • Beschikbaarheid
Klik voor de beste prijs

#4
Superfish Scaper 45 - Aquaria - 45x32x32 cm 45 l Transparant

Het Aqua-Scape aquarium is gemaakt van kristalhelder glas en is een fantastische toevoeging aan elke ruimte. Het wordt geleverd met bijpassende LED-verlichting die niet alleen stijlvol is, maar ook een PAR-waarde van 269 biedt voor een optimale groei van jouw planten. De meegeleverde hang-on filter heeft een cartridge systeem voor eenvoudig onderhoud en de EVA-schuim onderlegger zorgt voor extra stabiliteit. Daarnaast wordt ook Colombo Flkora-Grow plantenvoeding en Carbo meegeleverd om jouw planten gezond en groen te houden.

Enkele kenmerken van het Aqua-Scape aquarium zijn:

- Gemaakt van kristalhelder glas
- Inclusief bijpassende LED-verlichting met PAR-waarde van 269
- Meegeleverde hang-on filter met cartridge systeem voor eenvoudig onderhoud
- Inclusief EVA-schuim onderlegger voor extra stabiliteit
- Colombo Flkora-Grow plantenvoeding en Carbo meegeleverd voor gezonde en groene planten

Met het Aqua-Scape aquarium haal je een prachtig stukje natuur in huis. Dankzij het kristalhelder glas en de bijpassende LED-verlichting komt jouw aquarium tot leven en biedt het een ontspannende sfeer in jouw huis. De meegeleverde hang-on filter en onderlegger zorgen voor extra stabiliteit en een eenvoudig onderhoud. En met de Colombo Flkora-Grow plantenvoeding en Carbo krijgen jouw planten alles wat ze nodig hebben om gezond en sterk te blijven.

 • Waterfiltratie
 • Geschiktheid
 • Beschikbaarheid
Klik voor de beste prijs

#5
Ferplast aquarium cayman 50 professional zwart

Dit hoogwaardige aquarium is gemaakt van de beste materialen en heeft een mooie afwerking. De waterdichte deksel voorkomt dat vocht en waterspetters buiten het aquarium komen en de brede deur maakt onderhoud gemakkelijk.

Enkele andere kenmerken van dit aquarium zijn:

- Elektronisch verlichtingssysteem met een laag stroomverbruik en een lange levensduur van de lampen
- Timer voor eenvoudige programmering van de verlichtingsintervallen
- Compleet met interne filter, verwarming en filtermateriaal
- Mogelijkheid om accessoires toe te voegen, zoals een extern filter
- Speciale afneembare pluggen op de deksel voor extra doorvoer- en aanzuigbuizen
- Optionele bijpassende standaard apart verkrijgbaar
- Met een inhoud van 50 liter en een afmeting van 52 x 27 x 38 cm (L x B x H) biedt dit aquarium voldoende ruimte voor kleine vissen en planten. De 5 mm dikke glaswand zorgt voor maximale helderheid en veiligheid.

Als extra optie kun je de bijpassende standaard apart aanschaffen, die speciaal geschikt is voor dit aquarium. Kortom, dit aquarium is de perfecte keuze voor de serieuze aquariaan die op zoek is naar een hoogwaardig, duurzaam en compleet aquarium.

 • Waterfiltratie
 • Geschiktheid
 • Beschikbaarheid
Klik voor de beste prijs

Wat is een 40 liter aquarium?

Een 40 liter aquarium is een relatief kleine tank die geschikt is voor het houden van een beperkt aantal vissoorten en planten. Dit type aquarium is ideaal voor beginners en kan ook een geweldige aanvulling zijn op de collectie van een ervaren aquariaan. Er zijn verschillende soorten 40 liter aquariums beschikbaar, elk met unieke kenmerken en doelen.

Hieronder zijn enkele van de meest voorkomende soorten 40 liter aquariums:

Gemeenschappelijk aquarium

Een gemeenschappelijk aquarium is een 40 liter tank waarin verschillende soorten vissen samenleven. Dit type aquarium vereist enige kennis van compatibiliteit tussen vissoorten en zorgbehoeften. Gemeenschappelijke aquariums kunnen een interessante mix van kleurrijke vissen en planten bieden, waardoor ze een populaire keuze zijn.

Nano-aquarium

Een nano-aquarium is een 40 liter tank die is ontworpen voor kleine vissoorten en ongewervelde dieren, zoals garnalen of kreeften. Nano-aquariums zijn populair vanwege hun compacte formaat en hun vermogen om een ??verrassende hoeveelheid biologische diversiteit te ondersteunen.

Speciaal aquarium

Een speciaal aquarium is een 40 liter tank die is ontworpen voor een specifieke soort of groep van vissen. Dit type aquarium biedt een specifiek biotoop of habitat voor de geselecteerde vissen en vereist mogelijk speciale apparatuur en zorg.

Planten aquarium

Een planten aquarium is een 40 liter tank die speciaal is ontworpen voor de teelt van planten. Planten aquariums kunnen een scala aan plantensoorten bevatten, waaronder waterplanten, varens, mossen en bloeiende planten. Dit type aquarium is populair bij aquarianen die geïnteresseerd zijn in aquascaping en het creëren van een natuurlijke omgeving.

Betta-aquarium

Een betta-aquarium is een 40 liter tank die speciaal is ontworpen voor het houden van Betta-vissen. Betta's zijn kleurrijke, agressieve vissen die in een rustige omgeving moeten worden gehouden. Betta-aquariums zijn populair vanwege de unieke persoonlijkheid van de vissen en de mogelijkheid om een ??mooi biotoop te creëren.

Er zijn nog andere soorten 40 liter aquariums beschikbaar, afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren en het type aquarium dat je wilt maken. Het is belangrijk om te onthouden dat een 40 liter aquarium niet geschikt is voor alle soorten vissen en planten, en dat het belangrijk is om de compatibiliteit tussen verschillende soorten te onderzoeken voordat je ze samen in een tank plaatst. Het is ook belangrijk om de nodige zorg te bieden, zoals waterverversing, filtering en verlichting, om een gezonde omgeving voor je vissen en planten te creëren.

Waarom een 40 liter aquarium kopen? 

Een 40 liter aquarium biedt talloze voordelen voor zowel beginners als ervaren aquarianen. Hieronder staan enkele van de belangrijkste voordelen van een 40 liter aquarium:

Gemakkelijk te onderhouden

Een 40 liter aquarium is relatief klein en dus gemakkelijker te onderhouden dan grotere tanks. Het water hoeft niet zo vaak te worden ververst en het filter en andere apparatuur zijn vaak kleiner en daardoor ook goedkoper.

Ruimtebesparend

Een 40 liter aquarium neemt niet veel ruimte in beslag en kan gemakkelijk op een bureau, tafel of kast worden geplaatst. Dit maakt het ideaal voor mensen met beperkte ruimte of die geen grote tanks willen plaatsen.

Geschikt voor beginners

Een 40 liter aquarium is ideaal voor beginners omdat het minder kosten met zich meebrengt en minder onderhoud vereist dan grotere tanks. Dit betekent dat beginners de basis kunnen leren van het houden van vissen zonder zich overweldigd te voelen door de hoeveelheid werk die nodig is om een grotere tank te onderhouden.

Geschikt voor een verscheidenheid aan vissen

Hoewel een 40 liter aquarium niet groot genoeg is voor alle soorten vissen, biedt het toch veel mogelijkheden om verschillende soorten vissen te houden. Een gemeenschappelijk aquarium kan bijvoorbeeld een mix van kleurrijke vissen bevatten, terwijl een speciaal aquarium kan worden ontworpen om een specifieke soort of groep vissen te huisvesten.

Flexibel

Een 40 liter aquarium kan gemakkelijk worden aangepast aan de behoeften en voorkeuren van de eigenaar. Het kan worden ontworpen om te dienen als een aquascape of een biotoop, en kan worden aangepast aan verschillende decoratiestijlen en kleurenschema's.
Verbetering van de gezondheid: Het hebben van een 40 liter aquarium kan de gezondheid van de eigenaar verbeteren. Onderzoek heeft aangetoond dat het kijken naar vissen en de beweging van het water een rustgevend effect kan hebben en de bloeddruk en hartslag kan verlagen.

Esthetisch aantrekkelijk

Een goed ontworpen 40 liter aquarium kan esthetisch aantrekkelijk zijn en een mooie aanvulling zijn op elk interieur. Het kan een gevoel van rust en sereniteit in huis brengen.

Kortom, een 40 liter aquarium biedt vele voordelen voor zowel beginners als ervaren aquarianen. Het is gemakkelijk te onderhouden, ruimtebesparend, flexibel en kan een gezonde en esthetisch aantrekkelijke omgeving bieden voor verschillende soorten vissen en planten. Het is ook een geweldige manier om stress te verminderen en een gevoel van rust en sereniteit te brengen in huis.

40 liter aquarium kopen? Houd hier rekening mee. 

Als je overweegt om een 40 liter aquarium te kopen, zijn er enkele belangrijke zaken waar je op moet letten en rekening mee moet houden. Hieronder vind je enkele tips om ervoor te zorgen dat je de juiste beslissing maakt bij het kiezen en kopen van een 40 liter aquarium:

Compatibiliteit van de vissen

Het is belangrijk om de compatibiliteit van de vissen die je wilt houden te onderzoeken voordat je een 40 liter aquarium koopt. Sommige vissoorten zijn agressiever dan andere en kunnen niet samen worden gehouden in dezelfde tank. Het is ook belangrijk om te controleren of de grootte van de vis geschikt is voor een 40 liter aquarium. Vissen die te groot zijn voor de tank zullen zich niet op hun gemak voelen en kunnen gezondheidsproblemen krijgen.

Waterkwaliteit

Een goede waterkwaliteit is essentieel voor de gezondheid van de vissen en planten in een 40 liter aquarium. Zorg ervoor dat je de juiste apparatuur koopt, zoals een filter en een verwarming, om de waterkwaliteit op peil te houden. Het is ook belangrijk om het water regelmatig te testen en te behandelen met de juiste chemicaliën om de juiste pH-waarde en hardheid te behouden.

Soorten planten

Het kiezen van de juiste plantensoorten voor je 40 liter aquarium is belangrijk voor het creëren van een gezonde en esthetisch aantrekkelijke omgeving. Kies planten die passen bij de grootte en de stijl van je aquarium en die geschikt zijn voor de vissoorten die je wilt houden. Het is ook belangrijk om planten te kiezen die passen bij je niveau van ervaring en het niveau van onderhoud dat je bereid bent te doen.

Type aquarium

Overweeg welk type 40 liter aquarium het beste bij je past. Wil je bijvoorbeeld een gemeenschappelijk aquarium met verschillende vissoorten of een speciaal aquarium voor een specifieke soort of groep van vissen? Wil je een planten aquarium of een nano-aquarium voor kleine vissoorten en ongewervelde dieren? Het type aquarium dat je kiest, bepaalt welke soorten vissen en planten je kunt houden en welk type apparatuur je nodig hebt.

Kwaliteit van de apparatuur

Het is belangrijk om apparatuur van goede kwaliteit te kiezen, zoals een filter, verwarming, verlichting en luchtpomp. Goedkope apparatuur kan snel kapot gaan en kan niet in staat zijn om de waterkwaliteit en temperatuur op peil te houden, waardoor de gezondheid van de vissen in gevaar komt.

Onderhoud

Houd er rekening mee dat een 40 liter aquarium onderhoud vereist om een gezonde omgeving te behouden voor de vissen en planten. Het is belangrijk om regelmatig water te verversen, de apparatuur schoon te maken en het water te testen om ervoor te zorgen dat de waterkwaliteit optimaal blijft. Overweeg of je bereid bent om het benodigde onderhoud te doen voordat je een 40 liter aquarium koopt. Het is ook belangrijk om na te denken over hoe vaak je de tijd hebt om onderhoud te doen en of je bereid bent om de kosten te betalen voor het vervangen van apparatuur en andere benodigdheden.

Plaatsing

Kies een geschikte plek voor je 40 liter aquarium. Het is belangrijk om een plek te kiezen die niet te dicht bij direct zonlicht of tocht staat, omdat dit de temperatuur en waterkwaliteit van het aquarium kan beïnvloeden. Zorg er ook voor dat de plaatsing van het aquarium geschikt is voor het type apparatuur dat je kiest, zoals een stopcontact voor de verlichting en een stabiele ondergrond voor het aquarium zelf.

Kosten

Overweeg de kosten van het kopen en onderhouden van een 40 liter aquarium. Naast de aanschafkosten van het aquarium en de apparatuur, moet je ook rekening houden met de kosten voor vissen, planten en voedsel, evenals de kosten voor het vervangen van apparatuur en het doen van onderhoud. Het is belangrijk om een ??budget te bepalen en te kijken welk type aquarium en welke vissoorten en planten passen bij je budget.

Door rekening te houden met deze factoren, kun je de juiste keuze maken bij het kopen van een 40 liter aquarium. Het kiezen van de juiste vissoorten, planten en apparatuur, het doen van regelmatig onderhoud en het kiezen van een geschikte plek voor het aquarium kan zorgen voor een gezonde en esthetisch aantrekkelijke omgeving voor je vissen en planten. Met de juiste zorg en aandacht kan een 40 liter aquarium een geweldige aanvulling zijn op je huis en een bron van ontspanning en plezier voor jou en je gezin.

Veelgestelde vragen

Welke vissen kunnen worden gehouden in een 40 liter aquarium?

Er zijn veel vissoorten die kunnen worden gehouden in een 40 liter aquarium, maar het is belangrijk om rekening te houden met de grootte en compatibiliteit van de vis. Kleine vissoorten zoals guppy's, neon tetra's, betta's en dwerggourami's zijn geschikt voor een 40 liter aquarium. Het is belangrijk om niet te veel vissen in een 40 liter aquarium te plaatsen, omdat dit de waterkwaliteit kan beïnvloeden en stress kan veroorzaken bij de vissen.

Hoe vaak moet het water in een 40 liter aquarium worden ververst?

Het is aan te raden om het water in een 40 liter aquarium wekelijks voor ongeveer 10-15% te verversen. Dit helpt de waterkwaliteit op peil te houden en vermindert de opbouw van afvalstoffen in het water. Het is ook belangrijk om regelmatig te controleren op de pH-waarde, hardheid en nitraat- en nitrietwaarden van het water.

Hoeveel planten kunnen worden gehouden in een 40 liter aquarium?

Het aantal planten dat kan worden gehouden in een 40 liter aquarium hangt af van het type plant en het gewenste aquascape. Over het algemeen wordt aangeraden om ongeveer 2-3 planten per 5 liter water te plaatsen. Het is ook belangrijk om rekening te houden met de groei van de planten en ze regelmatig te snoeien.

Kan ik verschillende soorten vissen in een 40 liter aquarium plaatsen?

Ja, verschillende soorten vissen kunnen samen in een 40 liter aquarium worden geplaatst, maar het is belangrijk om rekening te houden met de compatibiliteit van de vis. Sommige vissoorten zijn agressiever dan andere en kunnen niet samen worden gehouden in dezelfde tank. Het is ook belangrijk om te controleren of de grootte van de vis geschikt is voor een 40 liter aquarium.

Moet ik een verwarming kopen voor mijn 40 liter aquarium?

Een verwarming is nodig als je vissen wilt houden die behoefte hebben aan een bepaalde watertemperatuur, zoals tropische vissen. In dat geval is het belangrijk om een verwarming te kopen die geschikt is voor de grootte van je 40 liter aquarium. Als je geen vissen houdt die warm water nodig hebben, is een verwarming niet noodzakelijk.

Hoeveel kost het om een ??40 liter aquarium op te zetten?

De kosten voor het opzetten van een 40 liter aquarium variëren afhankelijk van het type apparatuur, vissoorten, planten en decoratie die je kiest. Over het algemeen kan het opzetten van een 40 liter aquarium tussen de €100 en €200 kosten, afhankelijk van het niveau van apparatuur en decoratie dat je wilt gebruiken.

Hoeveel tijd kost het om een 40 liter aquarium te onderhouden?

Het onderhoud van een 40 liter aquarium kost doorgaans ongeveer 30 minuten tot een uur per week, afhankelijk van het type apparatuur dat je gebruikt en het aantal vissen en planten dat je hebt. Het is belangrijk om regelmatig water te verversen, de apparatuur schoon te maken en het water te testen om ervoor te zorgen dat de waterkwaliteit optimaal blijft. Het is ook belangrijk om regelmatig de planten te snoeien en de alg te verwijderen om te voorkomen dat deze zich verspreidt.

Kan een 40 liter aquarium ook worden gebruikt voor garnalen of kreeften?

Ja, een 40 liter aquarium kan ook worden gebruikt voor het houden van garnalen of kreeften. Het is echter belangrijk om specifieke soorten te kiezen die geschikt zijn voor het formaat en de omstandigheden van het aquarium. Garnalen zijn bijvoorbeeld geschikt voor een 40 liter aquarium en zijn relatief gemakkelijk te verzorgen. Kreeften hebben meer ruimte nodig en vereisen meer zorg en aandacht.

Moet ik een luchtpomp kopen voor mijn 40 liter aquarium?

Een luchtpomp is niet noodzakelijk voor een 40 liter aquarium, maar kan wel worden gebruikt om de watercirculatie te verbeteren en het zuurstofgehalte in het water te verhogen. Als je ervoor kiest om een luchtpomp te gebruiken, is het belangrijk om te controleren of deze geschikt is voor de grootte van je aquarium.

Onze favoriet

De SuperFish Home 45 is een 40 liter aquarium dat speciaal is ontworpen om de schoonheid van de onderwaterwereld naar jouw huis te brengen. Het is gemaakt van hoogwaardig glas en heeft een moderne uitstraling met zijn zwarte kleur en strakke lijnen. Dit aquarium is perfect voor beginnende aquarianen en biedt voldoende ruimte voor kleine vissen en planten.

Enkele van de kenmerken van de SuperFish Home 45 zijn onder andere:

- Afmetingen: 45 x 27,5 x 28,5 cm (L x B x H)
- Inclusief filter, pomp en LED-verlichting
- Capaciteit: 40 liter
- Gemaakt van hoogwaardig glas voor maximale helderheid
- Verkrijgbaar in zwart en wit
- Modern en strak design

Of je nu een beginner bent of een ervaren aquariaan, de SuperFish Home 45 biedt alles wat je nodig hebt om een ??prachtig 40 liter aquarium op te zetten. Met de inbegrepen filter, pomp en LED-verlichting hoef je geen extra apparatuur aan te schaffen en kun je direct beginnen met het opzetten van jouw nieuwe aquarium. Dankzij het hoogwaardige glas en het moderne design is dit aquarium ook een stijlvolle toevoeging aan jouw interieur.

Bekijk prijs